Luovan kirjoittamisen työpaja opettajille

Hei sinä luovasta kirjoittamisesta kiinnostunut peruskoulun opettaja, joka kaipaat marraskuun kaamokseen luovaa omaa aikaa! Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua kaksiosaiseen luovan kirjoittamisen työpajaan, jossa syvennytään opettajan työhön ja sen suhteisiin. Työpajassa on rento, keskusteleva ilmapiiri ja runsaasti tilaa omalle luovalle työskentelylle.

Työpajakokonaisuuden järjestää opettajan työn moninaistuvia suhteita tutkiva Oulun yliopiston RELA-hanke yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa. Työpajan ohjaajana toimii opettajankouluttaja ja kirjailija KT Anne Martin. Työpajakokonaisuus toteutetaan zoom-etäyhteyksin.

Ryhmän jäsenet sitoutuvat siihen, että työpajatallenteita sekä kirjoittajien luovia tekstejä voidaan käyttää tutkimusaineistona. Jokainen saa silti päättää, mitkä tekstit luovuttaa tutkimuskäyttöön.

Työpajat järjestetään 15.11. klo 16.00-18.00 ja 17.11. klo 16.00-18.00. Toivomme, että pystyt sitoutumaan kumpaankin tapaamiseen tutkimusaineiston jatkuvuuden kannalta.

Työpajakokonaisuus on ilmainen. Mukaan mahtuu 12 nopeimmin ilmoittautunutta opettajaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on  31.10. sähköpostitse: minna.uitto@oulu.fi ja anne.m.martin@jyu.fi