Taideperustainen työpaja peruskoulun opettajille

Kutsu: Taideperustaiseen työpajaan opettajille 

Hei sinä peruskoulun opettaja! 

Tule keskustelemaan opettajan työstä valokuvia, piirroksia ja kuvia hyödyntämällä. Kutsumme sinut kaksiosaiseen taideperustaiseen työpajaan, jossa pureudutaan opettajan työhön ja sen suhteisiin. Työpajakokonaisuuden järjestää opettajan työn moninaistuvia suhteita tutkiva Oulun yliopiston RELA-hanke, jota rahoittaa Suomen Akatemia. Työpajassa on rento, keskusteleva ilmapiiri ja tilaa omalle luovalle työskentelylle.  

Ryhmässä käytyä keskustelua ja muuta tuotettua materiaalia käytetään tutkimusaineistona. 

Tutkimusaineistoa käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti.  

Työpajat järjestetään keskiviikkona 19.4. ja torstaina 20.4. klo 16.30–19.00 Oulun yliopiston tiloissa. Toivomme, että pystyt sitoutumaan kumpaankin tapaamiseen. Työpajan ohjaajina toimivat Anniina Kettunen ja Virve Keränen. 

Työpajakokonaisuus on ilmainen. Mukaan mahtuu 8 nopeimmin ilmoittautunutta opettajaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.3. sähköpostitse anniina.kettunen[at]oulu.fi ja virve.keranen[at]oulu.fi   

(Huom! Ilmoittautumista jatkettu 26.3. asti).